Kerstactiviteit

Weer de hele kerst binnen? Natuurlijk niet!

Dit jaar bij Scouting Hoeven geen grootse kerstviering, maar wel voor alle kinderen uit Hoeven een aantal leuke activiteiten.

In Hoeven heeft de Samenstichting Hoeven kerstbomen geplaatst. In deze kerstbomen vind je gele en/of blauwe kerstballen van Scouting Hoeven.
Kinderen t/m ± 6 jaar gaan op zoek naar de plaatjes op deze kerstballen en kinderen vanaf ± 6 jaar zoeken de letters en vormen de kerstwoorden.

Liever schrijven of tekenen?...

Schrijf het mooiste verhaal. Wij plaatsen het mooiste verhaal op onze site en we belonen dit natuurlijk met een prijs. Of ben je liever creatief bezig. Stuur dan een foto van je mooiste tekening of -knutselwerk in. De mooiste wordt ook beloond met een leuke prijs en plaatsen we op onze site. Inleveren kan tot 2 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hieronder de uitleg en de puzzels als PDF-bestand:

kerstactiviteit 2021 - Scouting Hoeven [.pdf]